City Hunter

evet bir kdramayı daha bitirmiş olmanın verdiği üzüntü içerisindeyken bu kdarama hakkında birşeyler yazıp bu duygularımı p
aylaşayım dedim. bildiğiniz gibi kdramalar en fazla 23 24 bölüm oluyor. City Hunter da 20 bölümcükdü. Konusu bence çok çok güzle di hiç sıkılmadan izledim ki ilk bölümden de sardı nerdeyse. İlk olarak başrolllerde Lee min Ho ve Park Min Young vardı.


















Afişdende anlaşılacağı gibi dizi aynı zmaanda silahlı vurdulu kırdılı fln ama hiç rahatsız etmiyor bunlar. uçan kaçan özel güçlere sahip olan kimse yok. Lee yoon sung intikam için koreye geliyor sonra aşk fln derken işler çok feci karışoyor. spoiler vermemk için anlatmıyorum ama izlediğim diziler içinde başı çekebilecek bir senaryoya sahip. ayrıca ilginçtir ama şimdiye kadar izlediğim en iyi sonlardan biri tabiki kdramalar içinde. biraz kdrama izlediyseniz bu adamların son yazma özürlüsü oldukalrınıda biliyorsunuzdur. ama bunda birazda olsa olmuş gibi.
Sonuç olarak şiddetle tavsiye ediyorum bu diziyi.(zaten lee min ho' nun olduğu bir diziyi tavsiye etmezsem vicdan yaparım).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bok böceğinin hikayesi.

zamanın tıktıkları

gossip girl vs küçük sırlar