kesinlik

sonunda kesinlige kavuşan birşeyler olmsı güzle insanın hayatında. en azından ne zamna kadar nerede duracagım belli. hep göçebe yaşamak isteyen bi nsanın bile bunları söylebilecegin,i hiç düşünmemiştim. göçebe yaşamak güzel ama hiç bi yere baglı olmassan sanırım.
 şimdi dün ısrarlar sonucu rektör yardımcısı ile bi toplantı yaptık. ve  görevlendirmemmiz yapılana kadar git gel yapacagımız öğrendik. tabiki bu bizim için büyük bi yıkım oldu. biz saf insanlar hala herşeyin en iyisi olacagına inandıgımız için pazartesiden itibaren üniveristelerimizde olacagımızı düşünmüştük. sonra az lada yetinen insanlara dönüştük ve en azından izinleri nasıl alacagımızı ve bu süreci nasıl yürütecegimizi öğrenmekle yetşndik ve mutlu olduk.
bu da yetmedi rektörlükten bize ikinci bir darbe geldi. ve doktorada yurtdışına gidemessiniz dedi.biz arkdaşımla birbirimize baktık ve yıkılan hayallerimizi gördük yüzlerimizde. sonra bu imzalayacagımız senetten nasıl yırtarız ı araştırmaya başladık. bu saçma sistemin gelişimi engelleyecek kadar saçmalaşacagını hiçö düşünmemmiştim .

but thanks god ! mahkemeyi kazanan bi dünya insan bulduk, yani bu anlaşama bozulabilrmiş :D :D
neyse şimdiden böyle şeyleri düşünmemek lazım =) önce yüksek lisansımı bitireyimde sonrası zorlu da olsa hedeflereime ulaşabilecegim bi süreç olacak sanırım.

bir de iyiki odtü de okumuşum sadece bizim okulun ve itü nün dilekçeleri kabul edildi , ve görevlendirmemiz  başladı okul ilk kez işe yaradı yani,
I love you odtü =) (özellikle işimi gördüğün zamanlar)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bok böceğinin hikayesi.

zamanın tıktıkları

gossip girl vs küçük sırlar