gossip girl vs küçük sırlar

nasıl ya bu kdar kopyacılık olur küçük sırlar isimli dizi sanki bana gossip girl ü hatırlattı ki konusunu okuduğumdada yok artık dedeim oldu olucak bi lost da kopyalarsınız artık :) şimdi cast de hayranı olduğum chuck bass yerine burak özçivit oynuyormuş oynatmam :p serena van der woodsen yerine sinem kobal varmış eh hadi sarışınlıkları tutuyor en azından ama daha az tanıan daha güzel biri bulunabilrdi.
ve diğer favorim blair valdorf yerine acemi cadı oynuyomuş, yapmayın etmeyin kızmı kalmadı ondna blair olurmu blair kadar güze lve seksi b irini bulsaydınız bari. neyse kanal d nin sitesinden aldığım dizinin konusu şöyle aktarılmış:
"Sahip oldukları paranın, dolayısıyla sahip oldukları gücün sınırı yok. Hikayenin ana temaları; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar. (gossiple nerdeyse aynı :)
Dizide diğer yerli dizilerin kurgu ve hikayelerinden farklı, hızlı ve yoğun bir anlatım tarzı yaratılırken kahramanların hayatlarında önemli bir yeri olan Facebook, Twitter ve cep telefonları da hikayelerinin gelişiminde kullanılıyor."(bu kısım tam gossip çünkü gossip girlde herkes tlefonla ve blogla haberleşiyordu)
neyse artık yazları boş kalan ekranlarımızı süüslyecek olan bu diziyide bi izleyelim bakalım ne kadar tutacak. eninde sonunda bir kavak yelleri havası eser gibi geliyor bana ama bakalım.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

bok böceğinin hikayesi.

zamanın tıktıkları