yay vs others

Tanrı pan'ın oğlu ve okçuluğu ilk icat eden Crosus ailesinden gelen yay burcunun tabiki düzgün bir ilişki yürütmesi kolay değildi. yarı insan yarı canavar olan sembolü, insanlarda da sıkça görülen bir özelliğine dönüşmüştü. bir yandanda hera ya aşık olan başka bir tanrının heranın görüntüsüyle sevişmesi sonucu ortaya çıkmış yarı hayali yarı gerçek olmakla cezalandırılmış bir burçtu yay burcu. bunca zorlukla yüzleşmenin verdiği etkileri sonuna kadar üzerimde taşıdığıma inandığım için ufak bir uyum araştırması yaptım. şimdi biraz okuyanlar bu konuda bilirler yay burcu ve X burcu diye baktığınız tüm yorumlarda yürümez hacı bu ilişki zorlamayın şansınızı, yazısını okursunuz sürekli. birde yay burcunun aldatmaya yada kandırmaya çok müsait olduğundan bahseder, sadakat duygusu olmadığı içinde bir çok burçla anlaşamaz.
Ama ben yılmadım ve derin bir araştırma yaptım kimle ne olur diye, e tabi daha ne kadar gözümüzü burçlara kapatıp seçim yapabiliriz ki ? artık zaman daraldı, nokta atış seçim yapmak için, insanaları bilgilendirmek için dostluk için kardeşlik için dünya barışı için bu mühim bilgileri paylaşayım sizinle dedim.
En iyi anlaştığı burçtan en kötü anlaştığı burca doğru bir sıralama yaptım nedenleri ile birlikte,


ve birincilik teli Koç burcuna gitti, çünkü bu ikili çok iyi anlaşabiliyorlarmış, eğlenceli ve etrafındaki insanları mutlu eden her yere çağrılan über süper bir çift oluyorlarmış. özgürlük konularında hiç problem çıkmıyormuş, çünkü ikisi de gezmeyi ve plan yapmamayı çok sevse de koçun yavaştan plancılıgı başlarına kötü birşey gelmesinden kurtarıyormuş ikiliyi. sadakat konusuna fazla takılmayan koç aldatmadığı gibi iyi ve güzel yollarla yayın aldatmasını da engelliyormuş (burdan binbeşyüz puan kazandı)


ve ikincilik ama tabiki 12 burç arasında ikinci olmak çok iyidir Aslan burcuna gitti. Aslanla tarzları çok uymasada ve aslan biraz otoriter olsa da yayın aman banane tavırlarıyla ilişkileri baya rayında gidiyormuş.iki tarafında samimi ve içten konuşmaları biraz kırıcı olsa da öldürmeyen güçlendirir mantığıyla ilerliyorlarmış. ve evet sadakati seven aslan burcunu en çok yayın özgürlük ihtiyacı zorluyormuş, bu arada ikisinde de bağlanma problemi olduğu için öyle yıllarca takılabilirlermiş.


üçüncü de bence bu kötülerin iyisi çünkü en iyi aslan ve koç'tu, Terazi burcu, inana bilidinizmi,ilginç geldi bana. Terazi ve yayın kafalı uyuyormuş daha çok, aynı entelektüellik aynı ortamlar muhabbet fln gırla gidiyormuş. en zor yanı Terazinin aşkı ve sevmeye aşırı bağlılığı imiş. bunu karşıdan görmeyince biraz delleniyormuş ama samimiyet ve açık sözlülüğü ile kapatıyormuş yay bu açığı.tabi Terazinin beklediği nezaketi gösteremiyormuş yay burcu, odun sanırım biraz. ama entelektüel bir mantık evliliği fln düşünülüyorsa ideal eş olabilir terazi erkekleri.


gelelim diğer burçlara hepsinde temelde aynı sadakat ve özgürlük ve kafa uyuşmazlığı problemleri varken en kesin olmaz denen burçları yazayım da arada kalanlarda yanı tıpanın yanında açsan hemen gider son şans olarak düşünülsün. ama altta yazdığım burçlar düşünülmesin lütfen, onlar havuzda bile olmasınlar boşuna olur uğraşlarınız.


sondan bir önceki burç Başak, başaklarla yaylar arkadaş dahi çok zor olurlarken ilişki beklemek gerçekten ilginç olurmuş. zekaları birbirlerine denk de olsa hayalleri çok farklı iki burç bunlar. başak ulaşabileceği hedefler koyup onlara ulaşıp mutlu olurken, yay ayakları yere basmayan bir şekilde hedeflerini bile doğru düzgün belirleyemeden öyle savrulurmuş.buda başağı deli edermiş ve bir güvensizlik duygusu verirmiş. hayata bakış açıları tamamen farklı olan bu iki burçtan da bir b.k olmazmış.


ve sonunculuk teli Oğlak burcuna verilmiş. evet beş yıl sonrasını planlamayı seven ve bu planlar içinde boğulan yay burcundan bir çift olmaz, olamaz zira yay boğulmak oğlakta kendini camdan atmak üzere bu ne biçim insan diye. hayat görüşleri tamamen ayrı olan bu iki burcun maddi durumlara bakışıda çok farklıdır, ihtiyatlı olan oğlak burcu savurgan olan yay burcuyla alışverişe gitmeye bile tahammül edemez ekmek alırken bile kavga edebilirler. Oğlağın evine ve arkadaşlarına ne kadar bağlı olduğunu herkes bilirken herkesin bildiği bir şey daha vardır yay ın ev hayatından ne kadar kopuk ve gezgin olduğu. yay düzenli hayatta sıkılırken oğlak düzenli bir hayatı ve işi olmayınca sıkılır. neyse olmaz yani kısaca hiç zorlamayın


 İş bu yazı kişisel deneyimlerden çok ordan burdan okunmuş burç yorumlarına dayanmaktadır.bundan sonrasına siz karar verin, ama bu söylediklerimde göz ardı edilebilecek bilgiler değildir bunuda farkına varın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bok böceğinin hikayesi.

zamanın tıktıkları

gossip girl vs küçük sırlar